Billiga linser

Kontaktlinser är ett bekvämt och intressant alternativ för dig som vanligtvis brukar bära glasögon. För dig som tycker om att sola, bada, simma och idrotta, så är linser oftast ett skönare och enklare alternativ till glasögonen. Många tror att linser är dyrare att använda än vad glasögon är. Därför har de glasögon till vardags och linser bara till fest eller vid andra speciella tillfällen.

Köp dina kontaktlinser online, klicka här!

Eller så vågar de inte pröva linser just för att de tror att det är så dyrt med kontaktlinser. Men, man måste tänka på att även glasögon är dyra att införskaffa. Dessutom är linser inte särskilt dyra idag, jämfört med vad de har varit förr. Numera finns det billiga linser att köpa lite var stans, men framförallt över Internet. Dessutom kan linser korrigera alla möjliga typer av synfel, inte bara de vanliga som närsynthet, översynthet, ålderssynthet och astigmatism, utan även fler varianter av synfel än vad som kan korrigeras med glasögon.

För dig som är ute efter att köpa billiga linser så är det smart att kolla på nätet. Det finns en uppsjö av webbutiker som säljer billiga kontaktlinser. De har precis samma märken och utbud som din vanliga optiker har, men de är billigare eftersom de inte har lika dyr lokalhyra och inte har lika många anställda. De webbutiker som säljer linser på nätet erbjuder ju inte samma typer av tjänster som en optiker på stan. De gör inga synundersökningar och de ger inga behandlingar.

När du ska köpa linser på nätet för första gången så är det bra att du har ett recept. En del butiker vill att du skickar in receptet till dem, så att de kan ge dig precis de kontaktlinser som passar dig, när det handlar om styrka och andra egenskaper. Andra webbutiker låter dig själv fylla i de siffror som står på receptet, som vilken styrka du behöver ha på dina linser, eventuellt brytningsfel och hur stort det i så fall är, samt vilken diameter och brytningskurva det ska vara på linserna. Receptet skaffar du hos en vanlig optiker på stan. Du går helt enkelt in dit och bokar en tid för synundersökning.

Du som tidigare har använt kontaktlinser behöver inte gå till optikern för att ordna något nytt recept ifall det recept du har sedan tidigare är någorlunda nytt och aktuellt. Då är det bara att använda det recept du redan har. Om du har kvar den linsförpackning du köpte hos optikern sist så står förmodligen också siffrorna på kartongen om du inte har receptet kvar.

Det är enkelt att beställa billiga linser. På nätet finns det flera hemsidor som jämför priserna hos webbutikerna, och på dem kan du själv se vart de billigaste linserna finns. På dessa sidor står även annat som kan vara intressant att veta innan du beställer, som fraktkostnad, hur snabbt linserna levereras, om kundservicen fungerar bra och om webbutiken är användarvänlig. När du hittat en webbutik som har bra priser så är det bara att klicka på det märke du vill ha, välja om du ska ha månadslinser, endagslinser eller dygnet runt-linser.

Därefter fyller du i dina siffror från receptet. Välj om du ska betala med kort eller faktura, fyll i leveransadress och därefter skickar du in din beställning till webbutiken. Så är det bara att vänta på att de billiga linserna ska dyka upp i brevlådan.